El grup ha activat el passat mes de desembre el Club Clade per oferir a les persones treballadores del grup els productes i serveis de les empreses que en formen part en condicions especials.

El projecte s’ha llançat durant les festes de Nadal. Les 4000 persones del grup han rebut un conjunt d’ofertes i promocions de les empreses.

El club també inclou condicions especials per a la contractació de serveis i productes d’empreses que no són del grup com ara descomptes en carburants, hotels o bitllets d’avió, i altres serveis.

En aquest llançament també s’hi inclou l’oferta de adquisició d’entrades per l’espectacle Corteo del Cirque du Soleil  en un projecte solidari de col·laboració amb la Fundació ADSIS per la sessió benèfica del proper 2 de març. Una oportunitat per gaudir de un espectacle de gran nivell, i a la vegada participar en un projecte solidari.

El grup vol potenciar Club Clade amb la inclusió progressiva d’altres productes i serveis i per això està treballant en l’establiment de convenis amb diferents proveïdors.

El director general de Clade, Ignacio Gonzalez, s’ha mostrat molt satisfet de la iniciativa perquè és una mostra tangible del sentit del grup: la intercooperació intersectorial aprofitant al màxim les sinergies”.