La Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna-URL participa en el “III Congrés Europeu de Tecnologies de la Informació en l’Educació i en la Societat: Una visió crítica” que tindrà lloc de l’1 al 3 de febrer del 2012.

L’objectiu d’aquest Congrés és aprofundir, des d’una perspectiva crítica, en l’intercanvi d’enfocaments i realitzacions relacionades amb: els nous contextos culturals i educatius derivats del desenvolupament de les tecnologies digitals en un món globalitzat; la incorporació de les TIC en els processos d’ensenyament i aprenentatge; els canvis metodològics associats a l’ús de les TIC i el seu impacte en les pràctiques educatives; el paper de les polítiques educatives en la promoció de la innovació i la millora de l’educació; i la formació dels diferents implicats en el sistema educatiu.

En el Congrés hi participaran reconeguts experts a nivell internacional en el desenvolupament de projectes a internet com David Istance, José A. Millán, Dra. Betty Collis, Dr. Punya Mishra i Neil Selwyn, entre d’altres.