Segons es desprèn dels resultats de la 6a Edició de Merco Persones presentats aquest diumenge, La Fageda figura com la sisena millor empresa del sector de l’alimentació i begudes de tot l’Estat per treballar-hi. En el rànquing general, se situa a la posició 93, per davant d’altres com ara BMW, Sony o Bassat Ogilvy.
Aquest rànquing ha e
stat realitzat a partir de més de 12.000 enquestes distribuïdes de manera ponderada entre sis col·lectius: treballadors d’empreses espanyoles, estudiants universitaris, antics alumnes d’escoles de negoci, públic en general, responsables de RRHH i treballadors de les 100 empreses Merco.
El Monitor Empresarial de Reputació Corporativa (MERCO) és un instrument d’avaluació reputacional que des de l’any 2000 s’ocupa de mesurar la reputació de les empreses que operen a l’Estat espanyol. El monitor Merco Persones és un dels sis indicadors que anualment s’elaboren i té com a missió elaborar i difondre un rànquing que identifiqui, de manera rigorosa, les millors empreses per treballar a l’Estat i optimitzar així la gestió corporativa del talent.