Cooperativa Plana de Vic inaugura aquest divendres una nova botiga a Barcelona, a Travessera de Gràcia 140, cantonada amb el carrer Matilde.
La inauguració del nou establiment, que es farà a les 17.00h, suposa la consolidació del model propi de botigues Plana de Vic, i un pas més cap al projecte d’expansió definitiu de les botigues d’alimentació de la cooperativa.

El director general de Cooperativa Plana de Vic, Josep Erra afirma que  “volem consolidar un model basat en un mixt de botigues de propietat de la cooperativa i d’altres en règim de franquícia; les botigues pròpies ens permeten testar tots els productes, accions de promoció, etc., abans d’implantar-ho a les franquícies. Ara tenim tancat el model de negoci tancat i testat per exportar-lo amb confiança”.

Plana de Vic va obrir la primera botiga d’alimentació a Vic el 2005. També disposa d’establiments a L’Ametlla del Vallès, i al carrer Còrsega de Barcelona.

El projecte es va activar com una via de comercialització directa dels productes dels agricultors i ramaders de la cooperativa i oferir als consumidors alimentació directa del productor.
Els establiments estan especialitzats en productes d’alimentació frescos com carn, elaborats carnis, embotits i derivats làctics.