El Centre de Dia El Mil·lenari, gestionat per Suara Cooperativa, ha impulsat una col·laboració estable amb el Casal dels Infants del Raval. Aquesta iniciativa es planteja per apropar dos mons diferents que comparteixen el mateix espai ciutadà. Les dues entitats han iniciat una sèrie d’activitats conjuntes que promouen el coneixement entre els joves immigrants de l’Aula de Llengües i les persones grans del centre de dia, en el marc del projecte Junts ens Movem.
La iniciativa es va estrenar el passat 14 d’octubre amb una visita conjunta al Museu Picasso, i està previst que es facin trobades mensuals durant tot el curs. D’aquesta manera, alhora que s’apropen a la cultura i l’entorn es fomenta el coneixement entre ambdós col·lectius, partint de la idea de l’ajuda mútua.

Una col·laboració va ser “realment engrescadora per ambdós grups”, segons els responsables de l’equipament gestionat per Suara.

El Casal dels Infants és una associació que té per funció impulsar, promoure i fer possible la realització a l’entitat de projectes i activitats socioeducatives que s’adrecin al màxim d’infants, joves i famílies d’acord amb l’ideari de l’entitat, constituir un nucli de reflexió i debat al voltant del moment present de l’entitat i de la seva orientació cap al futur, i donar suport i participar de les iniciatives socials en favor dels drets dels infants i joves del país, entre d’altres.