Abacus cooperativa va inaugurar el passat 11 de novembre el nou establiment de Cornellà de Llobregat, que es trasllada a una altra ubicació, annexa al Mercat de Sant Illdefons. La inauguració institucional va comptar amb la presència de l’alcalde de la ciutat, Antonio Balmón Arévalo.

El nou establiment de Cornellà de Llobregat està ubicat a la plaça de Sant Illdefons. El local té una superfície de 800 m²  i ha estat pensat per a facilitar l’accessibilitat, una millor exposició del producte, mitjançant mobiliari modern, útil i pràctic, i un més òptim aprofitament de l’espai. A més, l’establiment està pensat per a oferir els diferents universos de la botiga més adaptats al món familiar, escolar i del consum per a particulars. A la planta baixa hi haurà disponibles les joguines, el material per a manualitats, els productes de puericultura i el llibre infantil. Mentre que a la primera s’exposaran els articles de papereria, la tecnologia i la llibreria de ficció i no-ficció.

Miquel Àngel Oliva, director general d’Abacus cooperativa, va assenyalar que “amb el trasllat i l’obertura del nou establiment, Abacus reforça la seva presència en el teixit comercial del barri i la ciutat, alhora que potenciarà les activitats culturals i una major dinamització social de l’entorn”. La ubicació de la nova botiga és estratègica, ja que la seva proximitat al mercat suposarà una major atracció de clients, rebrà més visites i aprofitarà les sinergies d’una zona d’actiu dinamisme comercial.

L’obertura del nou establiment de Cornellà de Llobregat es tracta de la segona inauguració realitzada aquest any per Abacus cooperativa, després de l’establiment del C. Perú. El 2010 es van obrir 3 establiments a les ciutats de Mataró, L’Hospitalet de Llobregat i Terrassa.
Sobre Abacus
Fundada l’any 1968, Abacus cooperativa compta amb més de 700.000 socis de consum i 466 socis de treball. És líder en la distribució de llibres, béns educatius, culturals i d’oci a Catalunya amb 37 establiments a Catalunya, València i Castelló. Abacus participa en projectes empresarials innovadors com a soci de referència, com la plataforma educativa Atria. Abacus cooperativa és membre fundador del Grup CLADE, el primer grup empresarial cooperatiu català.