El director general de Cooperativa Plana de Vic, Josep Erra, ha iniciat fa uns dies la seva participació als grups de treball que redactaran els plans estratègics de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Cooperativas Agro-alimentarias 2012-2015.

Erra participa als grups de treball com a representant de la sectorial de pinso catalana i estatal.

La preparació dels plans estratègics per als propers tres anys de les dues federacions de cooperatives ha coincidit en el temps, si bé els plans són diferents.
Cooperativas Agro-alimentarias és l’organisme que representa les coperatives espanyoles de totes les Comunitats Autònomes davant l’administració estatal i la Unió Europea.

Per la seva banda, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya agrupa més de 250 cooperatives agro-alimentàries del país.

Les dues federacions han creat grups de treball formats per membres de la Presidència i el Consell Rector, de la direcció, així com alguns presidents sectorials i representants de cooperatives per decidir les línies estratègiques que han de marcar el futur dels propers tres anys d’aquestes entitats.