L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, va rebre els quatre alumnes de l’Escola Sant Gervasi guanyadors del segon premi del Certamen Joves Investigadors, que atorguen l’Institut Nacional de Joventut i la Direcció General de Política Universitària.

L’Olga Trilla, la Irene Gimeno, el Xavier Guerrero i l’Aitor Ramírez, alumnes de 2n de Batxillerat de l’Escola Sant Gervasi, han aconseguit el segon premi nacional d’aquest certamen que es va celebrar a Màlaga. Aquests joves estudiants són els autors del treball “Desenvolupament d’una pròtesi mioelèctrica, entre l’ésser humà i la màquina”. Els alumnes han estat dirigits pels professors Xavier Valldeoriola i Cristina Checa.

L’alcalde va lliurar un obsequi a tots els alumnes format per un lot de llibres de l’Ajuntament i els centres d’estudi de la ciutat, una samarreta i un clauer del Menhir molletà, entrades per al Complex Esportiu de Ca n’Arimon i un val de 30 euros de la botiga d’ABACUS a Mollet, obsequi cedit pel propi establiment.