Mollet del Vallès:  Escola Sant Gervasi ha convocat avui la segona edició dels Premis Manuel Arroyo per donar suport i impulsar projectes empresarials cooperatius de joves emprenedors.

Els premis estan dividits en dues categories: reconeixement a la millor iniciativa empresarial d’un exalumne de l’Escola Sant Gervasi (amb un dotació de 2000 euros) i reconeixement a joves emprenedors de l’àmbit cooperatiu (amb una dotació de 6000 euros).

La convocatòria està adreçada a joves d’entre 18 i 35 anys, amb voluntat emprenedora, interessats en l’economia social, especialment en les cooperatives, i que vulguin iniciar o estiguin iniciant projectes empresarials sota el model cooperatiu. Les candidatures es poden presentar a través del web oficial dels premis, www.premismanuelarroyo.coop, fins al dia 30 de desembre de 2011.

L’objectiu del certamen és, segons el president d’Escola Sant Gervasi, David Cos, “Potenciar models d’emprenedoria construïts sobre una sòlida base ètica”.

Volem recordar que els premis porten el nom del fundador d’Escola Sant Gervasi. Manuel Arroyo Porras (1946-2008) va fundar l’Escola i en va ser director entre 1970 i 2007 i President  fins a la seva mort, el 2008. Manuel Arroyo va promoure, des de l’inici de les seves activitats al capdavant d’Escola Sant Gervasi, tot un seguit d’accions centrades en els valors de la transformació, cooperació, emprenedoria i compromís; valors que els Premis Manuel Arroyo volen recollir i potenciar.