Santa Pau-Barcelona. Abacus cooperativa i La Fageda han iniciat un innovador programa d’intercanvi en la seva activitat comercial. La Fageda posa en marxa el “racó Abacus” a la seva botiga del Servei d’Atenció als Visitants, a Santa Pau (la Garrotxa). A l’hora, a partir del 3 d’octubre, Abacus cooperativa disposarà d’un espai de fred per oferir iogurts i productes làctics La Fageda a la seva principal botiga, al carrer Còrsega de Barcelona.

Aquesta acció no té només una finalitat comercial, sinó que vol aprofitar les sinèrgies entre les dues empreses cooperatives així com sumar el prestigi i la qualitat de productes i serveis, aprofundint en el coneixement que entre els seus socis i clients tenen ambdues empreses. L’èxit de l’acció es mesurarà per la millora en la percepció de les marques i els seus valors de referència entre els clients i socis, tant d’Abacus cooperativa com de La Fageda.

Ambdues cooperatives, van començar a treballar conjuntament en la intercooperació amb la fundació del grup cooperatiu català Clade. Des d’aleshores s’han fet projectes en comú de caire institucional. Aquesta és la primera iniciativa conjunta adreçada a clients.

Abacus cooperativa està especialitzada en la distribució de productes dels àmbits educatiu i cultural. Va néixer el 1968 i té 37 botigues a Catalunya, Castelló i València. La Fageda és el tercer fabricant de iogurts de Catalunya, dóna feina o ocupació a 276 persones, 60% de les quals presenten discapacitat intel·lectual o malaltia mental crònica.

 

Arxius associats:

20110922_recullpremsa_abacus_fageda [ 373,19 kb ]