Suara Cooperativa ha assumit la gestió de 9 dels antics Clubs CatalunyaCaixa, que ara s’han reconvertit en CX Espais, i que estan operatius des del 22 d’agost. El canvi de format respon a una filosofia actualitzada: deixen d’orientar-se exclusivament a la gent gran per arribar a tots els públics i oferir nous serveis eficients i innovadors, amb la voluntat de convertir-se en un autèntic punt de referència.

En la nova etapa l’horari dels 45 CX Espais és de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 15 a 20 h. Els caps de setmana i festius estan tancats i només s’obren per a esdeveniments concrets. La gestió dels espais va a càrrec d’un equip que propiciarà una bona organització i vincles entre tots els col·lectius que formen part del procés.

L’equip coordinador i gestor dóna suport i promou les activitats en funció de les necessitats que s’identifiquen en cada CX Espai, mentre que comissions de treball integrades pels usuaris proposen i desenvolupen els diferents nivells d’activitats i les valoren. Cadascun dels equipaments treballa la participació i els suggeriments permeten impulsar canvis i millores.

Des de Suara es porta la gestió dels CX Espais de Blanes (Selva), Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat), Figueres (Alt Empordà), Girona (Gironès), Palafrugell (Baix Empordà), Palamós (Baix Empordà), Prats de Lluçanès (Osona), Puigcerdà (Cerdanya) i Vic (Osona). Des d’aquests espais es fa un treball conjunt amb els diferents equips que porten tots els CX Espais de CatalunyaCaixa.