Les activitats educatives del Museu del Gas són protagonistes a la presentació del programa Ciutat i Escola de Sabadell, que inclou l’oferta educativa de la ciutat. lavola s’encarregarà de dinamitzar les activitats al Museu un cop s’inauguri, al mes de novembre

L’equip d’educació de lavola va participar a la inauguració del programa Ciutat i Escola de Sabadell. És un programa que inclourà per primera vegada les activitats del futur Museu del Gas. Uns 200 professors i professores varen poder gaudir del recorregut didàctic del museu, que es va fer en primícia durant la presentació, i que està destinat a les escoles de la ciutat de Sabadell.

Les propostes educatives 2011-2012, que s’iniciaran quan el Museu entri en funcionament, consten de 7 circuits i quasi una vintena d’activitats per les instal·lacions, relacionats amb un tema específic, com la sostenibilitat; les energies de futur; la transformació de la societat gràcies a l’energia; la història de Gas Natural Fenosa des dels seus inicis fins a l’actualitat; l’arxiu històric de l’empresa; i finalment, un circuit sobre la figura de l’arquitecte modernista de l’edifici, el sabadellenc Juli Batllevell. Les diverses activitats estan adaptades als diversos nivells educatius, des d’educació infantil fins a cicles formatius.

Les escoles poden fer reserves de les visites guiades i els tallers didàctics al telèfon 902 232 585 o mitjançant el correu electrònic activitatsmuseugasfgnf@gasnatural.com