El proper dimarts 6 de setembre a les 7 del vespre, IUCT farà la presentació pública del Fons de Capital Coneixement. L’acte estarà presidit per l’Honorable Conseller d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya Andreu Mas-Colell, presentat per Josep Castells Boliart president de IUCT i comptarà amb la presència del del Sr. Xavier López i Garcia, Director General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom de la Generalitat de Catalunya.

El Fons de Capital Coneixement és una nova eina a disposició del emprenedors, dotada amb 4 milions d’€ per 10 anys, que té per objectiu la inversió en capital llavor per a la creació o creixement d’empreses innovadores del sector químic, farmacèutic i biotecnològic.

L’acte se celebrarà a la seu d’IUCT, C. Álvarez de Castro, 63 de Mollet, amb una durada prevista de 45 min. amb un piscolabis final.

IUCT, és membre del Grup Empresarial Cooperatiu Clade el primer grup empresarial cooperatiu de Catalunya.

Es prega confirmació escrivint a cfo@iuct.com o trucant al telèfon 395793432.

 

Arxius associats:

20110906_invitacio_iuct [ 116,19 kb ]