Abacus cooperativa comença un nou cicle de Diàlegs al voltant de… En aquest quart cicle es tornarà a portar a debat i al centre de la reflexió nous temes i noves idees d’actualitat al voltant de l’educació, la cultura, el cooperativisme o l’economia social.

El proper diàleg se celebrarà el dimecres 22 de juny sota el títol “Valors tous en temps durs”

La societat catalana és una societat dinàmica, en procés de reinvenció permanent. També cal destacar la seva liberalització en la moral i en els costums, i l’augment de la tolerància envers l’altri. Però també hi trobem una laxitud moral en alguns segments socials que fa que actuïn de forma molt egocèntrica, sense assumir els seus deures cívics.

Aquestes són algunes de les conclusions de la tercera edició de l’Enquesta Europea de Valors, que es realitza cada deu anys, titulada Valors tous en temps durs i impulsada per la Càtedra de Lideratges d’ESADE i la Fundació Lluís Carulla. En aquest diàleg parlarem al voltant dels valors amb els mateixos autors de l’estudi.

Ponents:

Àngel Castiñeira, director de la Càtedra Lideratges i Governança Democràtica d’ESADE i codirector de l’estudi “Valors tous en temps durs”.

Lluís Sàez, professor del Dep. de Ciències Socials d’ESADE, llicenciat en Dret (UB) i en Ciències Polítiques i Sociologia (UAB) i coautor de l’estudi “Valors tous en temps durs”.

Moderat per:

Àngel Mestres, president d’Abacus cooperativa.
Cal confirmar assistència a participacio@abacus.coop o al telèfon 93 217 81 66.
Aforament limitat