El director general de Grup Clade, Ignacio González, ha participat aquest cap de setmana a una taula rodona sobre el cooperativisme, en el marc de la Fira Expobages, celebrada al Palau Firal de Manresa.

Amb el títol “L’eficiència i els valors en la pràctica empresarial cooperativa”, a la taula rodona s’ha destacat el paper de les cooperatives en temps de crisi, especialment en la preservació de llocs de treball la deslocalització.

La taula ha estat moderada per Eulalia Clapers, tècnica de comunicació de l’Ajuntament de Manresa. També hi ha participat Xavier Gallofré, de la Xarxa Gedi, i Clara Puigventós, gerent de la cooperativa 6tell.

En aquesta edició d’Expobages hi ha participat amb un stand la taula d’economia cooperativa de Manresa on entre altres hi ha Abacus Cooperativa i Suara Cooperativa.