Grup Qualitat, ha traslladat la seva seu corporativa a Barcelona. Fins a l’actualitat, el grup ha desenvolupat la seva trajectòria empresarial des de Vilanova i la Geltrú, ciutat on es va fundar l’any 1989 i en la que mantindrà una oficina comercial.

Aquest trasllat s’emmarca en el Pla Estratègic 2010-2012 de la companyia i pretén impulsar una presència més activa de la marca Grup Qualitat a Barcelona, centre neuràlgic de decisió empresarial i administrativa del sector, i facilitar un contacte més directe amb els col·laboradors, socis i interlocutors habituals de les seves operacions immobiliàries.

La nova seu està situada a la cruïlla entre el Passeig de Gràcia i el carrer Aragó, ocupa una superfície de 500 metres quadrats i allotjarà els 30 professionals (arquitectes, enginyers, advocats, economistes, experts en medi ambient, etc.) que en formen el seu equip humà.

La intenció de Grup Qualitat és augmentar la seva participació en projectes d’habitatge assequible, tant de venda com de lloguer, en cooperació amb les principals administracions públiques, entitats financeres, inversors privats i institucions de perfil social que operen a Catalunya. Aquest objectiu reforça la decisió presa l’any 2007 de crear Factor Habast, societat formada juntament amb CatalunyaCaixa i el grup cooperatiu Clade per a la promoció específica d’habitatges protegits de lloguer.

En l’actualitat Grup Qualitat, té en diferent estat de progrés, sis operacions immobiliàries d’habitatge assequible i protegit a les localitats de Lleida, Vilafranca, Palafrugell, Barcelona, Llívia i Sant Andreu de Llavaneres, que sumen un total de 400 habitatges en règim de venda i de lloguer.  Es  preveu la promoció de 500 habitatges més en els propers 2 anys.

Encarem aquesta nova etapa amb la responsabilitat empresarial i exigència professional de sempre, conscients de les dificultats del moment, però amb la garantia de l’equip humà que forma part del nostre projecte, mantenint els nostres valors i coherents amb els nostres principis de qualitat i ètica professional.

Més informació article La Vanguardia, 24 de maig