Un centenar de directius de Suara Cooperativa van participar el dijous 28 d’abril a la primera Trobada Anual de Direccions i Coordinacions que es va fer al Centre Cultural La Farinera del Clot, a Barcelona. La jornada va servir com a espai de treball amb un grup de professionals que habitualment es troben dispersos pel territori, entre els centres de treball que Suara té repartits en 15 comarques catalanes.

Partint dels valors de Suara Cooperativa (propera, socialment responsable, democràtica i innovadora) es van presentar diversos aspectes estratègics per part del Consell de Direcció. L’acte també va servir per fer analitzar com està afectant la crisi al dia a dia de Suara, a partir de les conclusions de les sessions “Parlem de la Crisi” dins dels “Espais de Contrapunt” que s’han posat en marxa aquest any amb molt bona acollida entre els socis.

La sessió de treball es va tancar amb una conferència del consultor, filòsof i escriptor Alfons Vázquez, de Hobest Consultores, que va apostar per aprofitar el coneixement i la participació de tot l’equip humà per abordar les dificultats derivades de la crisi.