El passat 10 de maig es van reunir a La Fageda els 15 empresaris integrants del Programa de Suport a l’Emprenedoria Social  a  Catalunya  impulsat  per  la  Generalitat.  Els
empresaris, de molts diferents sectors i zones geogràfiques de Catalunya, persegueixen l’objectiu  de  resoldre  problemes  socials  o  de medi ambient a l’entorn local, a través d’una gestió professional i un
negoci sostenible.
Conxita Herm, coordinadora del programa afirma que “hem escollit La Fageda en ser una iniciativa capdavantera en el camp de l’emprenedoria social” i com un espai idoni per celebrar una jornada sobre habilitats
emprenedores. Durant la jornada s’ha realitzat una visita a les instal·lacions de la cooperativa i una sessió sobre “l’estratègia a una empresa social” dirigida pel director general de La Fageda, Josep Maria
Corbinos.
Entre els assistents a la jornada es  troba  Maravillas  Rojo,  persona  força coneguda i implicada en el món laboral i de l’empresa. Ella ha estat igualment impulsora de Barcelona Activa, entitat que s’encarrega de
desenvolupar el Programa de Suport a l’Emprenedoria Social juntament amb Fundació ESADE i Fundació Seira (cooperatives de Catalunya).