El director general de Grup Clade, Ignacio González, va afirmar en el marc dels dotzens diàlegs universitaris organitzats per la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport de Blanquerna-Ramon Llull, que “les cooperatives reflecteixen en sí mateixes el concepte d’emprenedor col·lectiu, associat a uns valors de democràcia interna en la gestió, el capital i la distribució de resultats”.

González ho va dir durant la seva intervenció en els diàlegs, el passat 14 d’abril, que aquest any estaven centrats en “Cultura de la innovació i esperit emprenedor en els futurs titulats universitaris”.

El director de Clade va afirmar que la Universitat s’ha d’esforçar per donar a conèixer el model d’empresa cooperativa i donar-li el valor que té com a model empresarial. Segons González, “la cooperativa és un projecte emprenedor de llarg recorregut perquè dia a dia incorpora nous socis als projectes que la fan créixer i renovar-se”.

Ignacio González es va mostrar convençut que l’emprenedor es fa i que ha de tenir una barreja d’habilitats i motivació amb una gran capacitat de lideratge per arrossegar persones que sumin al seu projecte.

El director de Clade va fer aquesta intervenció en el marc de la sessió sobre “Universitat i emprenedoria: una incongruència”, en la qual també va participar Gemma Garcia, directora de la cooperativa Delta i el va moderar Toni Chaves Responsable del Gabinet de Promoció Professional i de la Unitat de Qualitat de la FPCEE Balnquerna.