Santa Pau Segons es desprèn dels resultats del Monitor de Reputación Corporativa (Merco 2011) presentat ahir dilluns a Madrid, La Fageda figura entre les 25 empreses més responsables de tot l’Estat. Segons aquest nou rànquing, La Fageda ocupa la 23ena posició, per sobre d’altres empreses com Coca-Cola, Danone o Microsoft.

Les variables sobre les quals s’han avaluat les empreses més responsables són: el comportament ètic, la transparència i bon govern, la contribució a la comunitat, el comportament amb els treballadors i el compromís amb el medi ambient i el canvi climàtic. Aquest rànquing ha estat realitzat a partir d’una enquesta a la qual participa un univers de 15.000 directius.

Apart del rànquing d’empreses més responsables, La Fageda ha sortit per segon any en el rànquing general de Merco de les 100 empreses amb millor reputació corporativa d’Espanya i per primer cop el president de La Fageda, Cristóbal Colón, apareix en el rànquing dels 100 líders més valorats.