Grup Clade va ser una de les trenta empreses catalanes que van signar formalment el 18 de març passat la seva adhesió al pacte Charter de la Diversitat.

El pacte, promogut per la Comissió Europea, és un compromís voluntari oberta a totes les empreses, institucions i organitzacions que vulguin expressar el seu suport i potenciar els princpis d’inclusió de la diversitat i la no-discriminació en l’entorn laboral.

Els objectius del pacte són la creació d’un entorn laboral inclusiu, socialment sostenible, legalment respectuós amb les normatives vigents i empresarialment eficaç. El pacte promou la inclusió de totes les persones que viuen a la Unió Europea a les organitzacions o empreses, independentment del seu sexe, edat, raça, nacionalitat, cultura, discapacitat, orientació sexual, origen social o qualsevol altra diferència.

Els principis del pacte entronquen amb la filosofia del pla estratègic de Grup Clade pels propers tres anys que centra les seves actuacions en tres pilars fonamentals: persones, sostenibilitat i innovació.

L’acte de signatura del pacte Charter va tenir lloc a la seu de PIMEC i el va organitzar la Fundación para la Diversidad, l’entitat assignada per la Comissió Europea en el desenvolupament del Charter a l’estat espanyol, per difondre aquest projecte europeu. En total s’hi van aplegar una trentena d’organitzacions, entre les quals hi havia la Confederació de Cooperatives de Catalunya.

Més informació