El dissabte 2 d’abril a les 11h tindrà lloc la segona jornada de portes obertes i la sessió informativa dels estudis que s’imparteixen a la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport (FPCEE).

Les properes sessions informatives (el centre n’ha organitzat quatre en total) són:
Dimarts 3 de maig a les 19h.
Dissabte 4 de juny a les 11h.

Totes les sessions informatives tindran lloc a la FPCEE, al carrer Císter, 34 de Barcelona. No cal confirmar l’assistència.

El període de sol.licitud per l’accés als centres universitaris Blanquerna va començar el dia 8 de febrer i s’allargarà fins al 7 de juliol. Les preinscripcions es poden fer a Secretaria, en horari d’atenció al públic de dilluns a divendres de 9 a 13,30h i de 16 a 20h. També es pot fer la sol·licitud per internet: http://preinscripcio.blanquerna.url.edu .

Més informació:
Servei d’Informació i Orientació a l’Estudiant (SIOE)
Tel. 93 253 30 26
A/e: sioefpcee@blanquerna.url.edu