El consell rector de Clade celebrat el passat 18 de gener va servir per formalitzar el comiat a Xavier López, director general del grup durant els últims cinc anys, i a Lluís Font, conseller del grup des del 2007 com a director general de Fundació Blanquerna – Universitat Ramon Llull.

Les darreres setmanes Lluís Font ha assumit la Secretaria de Polítiques Educatives del Departament d’Ensenyament, mentre que Xavier López ha assumit la Direcció General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom.

El consell va agrair l’aportació professional i personal de López i Font a Clade i els va animar a continuar treballant amb la mateixa voluntat de superació pel govern de Catalunya.

Tant Font com López van agrair el creixement que els havia aportat treballar amb els objectius i valors de Clade.

Durant el consell rector, també es va donar la benvinguda com a conseller del grup a Andreu Ibarz, que ha assumit la direcció general de Fundació Blanquerna – Universitat Ramon Llull.