GRUPQUALITAT, ha iniciat la comercialització en règim de venda dels 32 habitatges amb protecció oficial de preu concertat, que està construint al barri de Sants-Montjuïc, concretament al carrer Morabos davant del CaixaForum.

Els habitatges d’1, 2 i 3 habitacions i baixos dúplex amb terrasses, inclouen pàrquing i traster. Tota la promoció està concebuda per ser el primer edifici residencial d’habitatges amb qualificació energètica A (*) i certificació VERDE tres fulles (*) de Barcelona. Entre d’altres característiques també serà el primer edifici amb aigua calenta sanitària i calefacció amb biomassa comunitària de Barcelona. (*) en fase de projecte

Amb l’inici d’aquesta promoció GRUPQUALITAT fa un pas molt important en el desenvolupament i execució del seu pla estratègic, on un dels seus objectius és incorporar solucions innovadores orientades a la sostenibilitat i al medi ambient en els productes, els serveis i el model de gestió.

Més informació