Grup Clade va presentar el passat dijous 2 de desembre a Barcelona el llibre Principios, Pensamientos e Innovación empresarial. La visión de Antonio Cancelo editat per ESIC en col·laboració amb LKS Sociedad Cooperativa.

L’acte de presentació, que va tenir lloc al Cercle d’Economia, va comptar amb la presència d’Antonio Cancelo; el director general de Clade, Xavier López; i un dels autors del llibre, el periodista Manolo González.

Durant la seva intervenció, Cancelo va destacar el paper de Clade com a mostra de la capacitat d’ intercooperació de les cooperatives i del saber sumar superant els individualismes.
L’expresident del grup Mondragon va insistir que per a sortir de la crisi, calen directius que plantegin reptes actius, aquells que “desborden allò previsible a les organitzacions”.

Per la seva banda, el director general de Clade, Xavier López, va assegurar que “Antonio Cancelo ha estat una persona clau en la creació i el desenvolupament del grup. El seu discurs va en el mateix sentit que el de Clade. Sempre hem entès el cooperativisme de la mateixa manera”.

Antonio Cancelo ha estat vinculat a Grup Clade des de la seva creació, empenyent la unió dels membres que van gestar el grup i acompanyant-lo al llarg dels seus cinc anys de vida amb assessoraments en plans estratègics, xerrades i conferències en equips de treball.

Imatges presentació