Abacus cooperativa col·labora per tercer any consecutiu en el Tió Solidari de Catalunya Ràdio que se celebra el dijous 23 de desembre a la plaça Catalunya de Barcelona. Com en les últimes edicions, l’emissora i la Fundació Banc dels Aliments impulsen una causa solidària amb el doble objectiu de recordar als més petits una tradició nadalenca plenament catalana i de recollir aliments per a les famílies més necessitades.

El Tió Solidari, el més gran del món amb un espectacular tronc de catorze metres de llargada i vuit metres d’alçada, es proposa recollir aliments, bàsicament llegums secs, arròs, pasta, llet, oli i conserves, i distribuir-los entre les famílies més necessitades del país.

Abacus cooperativa ha col·laborat en el Tió Solidari acollint en les seves instal·lacions el muntatge de les 4.500 bosses previstes per distribuir als nens i nenes que participin en aquest Tió Solidari, aportant material per afegir a les bosses i distribuint participacions d’un euro en el seus establiments que es transformaran després en queviures que es repartiran entre els més desfavorits.

L’any passat el Tió Solidari va recollir cinquanta tones d’aliments.