El director general de Clade, Xavier López, i el director de l’Àrea d’Operacions de Suara Cooperativa, Ignacio González, van exposar el passat 30 de novembre el model de gestió públicoprivat de l’escola bressol Els Picarols de Manlleu, en un acte d’ESADE sobre els nous models de cooperació per al desplegament de les noves polítiques socials i educatives.

L’acte va consistir en un dinar en el marc del Programa Partners de l’Institut de Governança i Direcció Pública d’ESADE, del qual forma part Grup Clade.

Durant la sessió es va abordar l’experiència de finançament, de construcció i de gestió de l’escola bressol municipal Els Picarols que ha tirat endavant Suara cooperativa com un exemple pràctic de com la col·laboració entre agents públics i privats aporta resultats reals i valor afegit en l’àmbit dels serveis d’atenció a les persones.

Els Picarols va ser construïda durant el curs 2008-2009 per Suara Cooperativa que també gestiona actualment l’escola bressol.

També van participar a la jornada Albert Serra, director del programa Partners d’ESADE, i l’alcalde de Manlleu, Pere Prat.