El president de CPV, Isidre Castanyer, va participar del 6 al 13 de novembre en la missió empresarial “Empresa i talent” del Departament d’Economia i Finances de la Generalitat.

L’objectiu del viatge va ser madurar nous projectes empresarials, conèixer l’experiència de Whole Foods Markets com a establiments de venda d’alimentació natural i orgànica i intercanviar punts de vista amb alguns dels principals centres d’innovació nord-americans.

Els representants de les empreses osonenques van visitar Whole Food Markets i la Universitat de Columbia a Nova York, el Massachussets Institute of Technology i la universitat de Harvard a Boston, i  les instal·lacions de Google, la universitat d’Standford i Berkeley a San Francisco per copsar l’actitud innovadora i d’emprenedoria.

El president de la CPV s’ha mostrat molt satisfet de l’experiència tant per conèixer de primera mà els principals centres d’innovació mundials com per l’intercanvi de punts de vista entre els participants a la missió.

Isidre Castanyer ha afirmat que “al viatge m’ha confirmat que la innovació ha de ser una actitud a les organitzacions i que s’ha de potenciar el talent de cada individualitat per posar-la en comú amb el treball en equip”.

El viatge, al qual van participar diverses empreses osonenques, el va coordinador l’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu.