Barcelona, 12 de desembre. La SOCIETAT CATALANA D’INVERSIÓ EN COOPERATIVES, SCR (Sicoop) ha aprovat concedir una inversió de 400.000€ a Teknokroma, S.C.C.L. Amb aquesta inversió, Teknokroma aconsegueix el capital necessari per desenvolupar el seu pla d’expansió i ampliar la seva posició al seu sector.

Aquesta inversió concedida per SICOOP a Teknokroma respon a l’objectiu d’impulsar el creixement de cooperatives, societats laborals, i empreses participades per cooperatives. SICOOP compta amb un capital de 15,5 milions d’euros d’origen privat i públic, aportats per Institut Català de Finances Holding (ICF), el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, CatalunyaCaixa, Unnim, Grup Empresarial Cooperatiu Clade i les entitats franceses Crédit Coopératif i Esfin. La societat està gestionada per ICF Capital, SGECR.

Teknokroma, amb més de 30 anys d’experiència, és una cooperativa líder en la fabricació i distribució de columnes de cromatografia de gasos i cromatografia líquida d’alta resolució (HPLC). El seu catàleg de productes de tècniques analítiques, amb més de 40.000 referències, està en creixement continu amb nous desenvolupaments d’investigació pròpia i col·laboracions externes amb empreses i institucions científiques. Disposa de delegacions comercials a Madrid, Sevilla, València, Bilbao i a Porto (Portugal) i està present en més de 50 països.