Santa Pau. La Fageda i el Grup Cuina Volcànica han muntat una exposició a l’àrea d’atenció al visitant de la cooperativa, que recull 15 receptes de cuina elaborades amb iogurt i creades pels 15 restaurants que formen part del Grup. L’exposició dura tota la tardor i cada dissabte s’hs’organitza un tast d’una de les receptes a càrrec del restaurant corresponent.

El iogurt de granja La Fageda l’elaborem des del 1993 amb llet de primera qualitat produïda a les nostres granges.

El grup Cuina Volcànica va néixer el 1994 quan un conjunt de restaurants de la Garrotxa es va aplegar sota aquesta denominació apostant per productes del territori i de qualitat. Creuen en la necessitat de representar, defensar i promoure el territori i tota la seva àrea agroalimentària. És per això, que els establiments de Cuina Volcànica han introduït des de fa temps a les seves cartes diferents plats elaborats amb el iogurt de La Fageda.

 

Arxius associats:

 recepta Cal Sastre [ 409,19 kb ]