El dimarts 30 de novembre, la Facultat de Ciencies de la Salut organitza la 8a Jornada d’Estudiants que, en aquesta edició, abordarà el tema de les lesions medul·lars i cerebrals adquirides sota el ttítol “Capacitar les discapacitats”.

L’objectiu d’aquesta jornada és establir un fòrum de comunicació entre estudiants i professionals de la salut i promoure la recerca. L’acte central de la jornada és una taula rodona sobre “Aproximació multidisciplinària a les lesions medul·lars i les malalties cerebrals adquirides” en la qual hi intervendran: Begoña Andrés, infermera clínica de neurologia de l’Hospital Universitari de Bellvitge, i Josep Medina, cap de fisioteràpia de l’Institut Guttmann. Durant el matí i la tarda els estudiants presentaran els seus treballs en forma de comunicació o póster i clourà la jornada el lliurament de premis al millor treball de cada titulació.

Més informació