Enguany el Premi institucional de “Mestres 68” ha estat otorgat a La Fageda per la seva contribució al món de l’educació. L’acte de lliurament va tenir lloc el 22 d’octubre a la Sala d’actes de la Facultat d’Educació de l’UdG. Aquesta és la XVI edició del Premi, que ha estat copatrocinat per l’UdG, la Diputació de Girona, Associació de Mestres Rosa Sensat i Conselleria d’Educació.

Marta Masó, sotsdelegada de TV3 a Girona va fer una glosa de l’entitat premiada i va remarcar que La Fageda rep cada any la visita de més de 12.000 escolars, els quals poden aprendre el procés de la llet i el iogurt i descobrir la flora del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. D’altra banda, el cas de La Fageda (case study) s’estudia a diferents escoles de negoci: Harvard, IESE, ESADE, San Telmo (Sevilla) i IPADE (Mèxic).

Per últim assenyalar que cada any es fan al voltant de 200 treballs universitaris sobre diferents aspectes de La Fageda: tècniques alimentàries, màrqueting, ètica empresarial, psicopedagogia, ús del català a l’empresa, recursos humans, estratègia, medi ambient…