El 4 de novembre es presenta al Palau de la Música Catalana de Barcelona el nou diari ARA, que té entre altres impulsors al Grup Cultura 03. L’acte, compta, entre altres, amb la intervenció de Stephen Dunbar-Johnson, editor de l’International Herald Tribune-The New York Times.

L’International Herald Tribune, edició global de The New York Times, i el diari ARA han signat un acord especial de col·laboració que permet a l’ARA tenir tots els continguts internacionals de l’International Herald Tribune i de The New York Times, així com els millors opinadors del planeta. Aquest acord també inclou compartir totes les polítiques d’innovació dels dos diaris, i que columnistes com el Nobel Paul Krugman, l’escriptor Umberto Eco o l’estadista Mikhaïl Gorbatxov col·laborin periòdicament amb l’ARA. A més, el diari ARA inclourà una bona part de la secció de Ciència i Medi Ambient de The New York Times.

Al web del diari s’hi pot trobar informació de com serà el disseny i quins articulistes hi escriuran, entre altres informacions.

Espot de llançament del diari ARA