El Centre gestiona de forma integral les emergències, a través del 112, pels serveis d’urgència sanitària, extinció d’incendis i salvament, seguretat ciutadana i protecció civil. Es tracta d’un centre pioner a Europa per la capacitat d’integrar en xarxa el treball dels diferents cossos implicats i per disposar de tecnologia punta per a la gestió de totes les tasques.

Amb l’objectiu de mostrar el treball dels cossos operatius a la ciutadania, el Departament d’Interior, Relacions Públiques i Participació ha encarregat a lavola la gestió del Programa de divulgació del CAGTU 112 Reus que ofereix visites guiades al centre adreçades al públic escolar, associacions i entitats per aquest curs. Reforçaran l’acció de difusió diferents elements comunicatius com vídeos de suport a les visites, la creació d’un còmic com a element de marxandatge, la confecció d’un joc de cartes i un interactiu multijugador, que ja està en funcionament.

L’interactiu, que ha estat dissenyat i produït per lavola, dóna a conèixer de forma dinàmica i pràctica la gestió i coordinació del Centre a través d’un joc en forma de taulell de grans dimensions (2,5m per 1,5 m) amb pantalles de plasma, on es visualitzen diferents situacions d’emergència que han de resoldre els jugadors.

En aquesta línia, lavola està gestionant el programa de visites adreçat a públic institucional, empresarial i tècnic que es realitzen de juliol a setembre amb un volum aproximat de 400 persones amb la intenció d’ensenyar el centre abans que entri a ple rendiment.

lavola també ha assessorat al Departament en diferents fases de concepció i construcció de l’edifici com en l’obtenció de la Certificació LEED, que s’està tramitant, en criteris d’edificació sostenible, així com en la redacció del Pla director del servei d’atenció al visitant que especifica els protocols, els serveis i els recursos necessaris per a un bon funcionament.

Veure nota de premsa publicada al web de la Generalitat de Catalunya.