Al voltant d’una trentena de socis i alguns treballadors de la CPV van assistir a la jornada de portes obertes de la fàbrica de pinso, a Santa Eugènia de Berga, el dissabte 19 de juny al matí. Dividits en grups, els socis van poder conèixer tot el procés de fabricació, des que arriben les matèries primeres fins que surten els camions de pinso cap a les granges. Així que van poder veure la presa de mostres de les matèries primeres i com s’autoritzava el camió per descàrregar-les, el procés de producció i emmagatzematge, la càrrega del pinso als camions, la sala  de comandament amb els ordinadors –controlen
tot el procés de fabricació–, la granuladora, els molins, el microdosificador de medicaments –evita l’error tant del producte com de la quantitat–, etc.

Les darreres inversions que ha fet la Cooperativa en tecnologia informàtica han permès obtenir altes productivitats i alhora garantir la seguretat alimentària i la traçabilitat dels pinsos elaborats.