La Universitat de Lleida a través de la promotora Factor Habast, inaugurarà  aquest curs 2010-2011 un nou equipament adreçat a tota la comunitat universitària de Lleida per oferir un allotjament assequible amb unes condicions immillorables.

La Vila de Lleida és un complex de nova construcció que consta de dos edificis amb un total de 150 habitatges. Estan destinats als estudiants, professors i a totes les persones vinculades a la Universitat de Lleida.

Els nous habitatges universitaris que us presentem estan dissenyats per aconseguir la independència, el confort i la seguretat que es necessita per gaudir d’una estada agradable i d’un ambient favorable per a l’estudi.

Des de l’any 2000 estem gestionant la Residència Universitària Vila Nova, de la Universitat Politècnica de Catalunya, al campus de Vilanova i la Geltrú. Aquests 10 anys d’experiència avalen la nostra manera de fer.

La Vila de Lleida es troba situada en una zona tranquil·la de la ciutat, envoltada d’espais verds de nova creació. Les zones comunitàries enjardinades permetran compartir l’ambient universitari i, a la vegada, la independència de cadascú.

La inscripció per reservar plaça ja està oberta i també es pot fer visita a les instal·lacions. És imprescindible concertar visita.

Més informació