El dimecres 30 de juny lavola va reunir al Museu Picasso representants d’empreses de diversos sectors,  per presentar-los les tendències en responsabilitat social empresarial i la gestió de carboni mitjançant la compensació de les emissions de carboni.

A l’acte hi van assistir assistir empreses de diferents sectors i àmbits de negoci com ara l’industrial, serveis, gestió de l’aigua, alimentació, gestió dels residus, sanitari, hoteler i administració,  entre d’altres, amb el denominador comú de l’aposta per models de negoci més sostenibles.

L’objectiu de lavola es col·laborar amb les empreses per tal que liderin i siguin referent en els seus àmbits d’acció posicionant-se com a empreses social i ambientalment responsables, aplicant estratègies per a la disminució dels seus impactes ambientals, l’ús responsable dels recursos i la innovació en productes i serveis ambientals.

 Vídeo de la presentació