El curs 2010-2011, la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna – Universitat Ramon Llull impartirà la 1a edició del postgrau en “Organització i gestió de l’esport escolar”.

Aquest curs, organitzat en conveni amb el Consell Esportiu del Baix Llobregat i el Consell Esportiu del Baix Camp, pretén oferir una formació específica i formar futurs professionals que puguin cobrir la demanda creixent de personal qualificat per treballar en els diferents tipus d’organitzacions que ofereixen aquests serveis (centres educatius, empreses de serveis i altres entitats vinculades a l’esport escolar).

Calendari: octubre 2010-juny 2011
Horari: dijous de 18 a 21h.
Preincripció: de l’1 de juny al 17 de setembre de 2010 (excepte període de vacances).

Més informació

Màters i doctorats