Amb la nova seu  social es materialitza l’últim pas de la fusió i  durant aquest mes de juny  el personal d’estructura i de suport als serveis de Suara que treballava a diverses oficines de Barcelona faran el trasllat a les noves oficines de Suara ubicades a la Ronda Universitat 22. El Servei d’Atenció Domiciliària que ha estat ubicat durant més de 28 anys en un edifici de la Via Laietana també es traslladarà a aquestes oficines.

Les  noves oficines de lloguer ocupen un espai  de 750 m2.  Per a la seva adequació s’ha treballat seguint les polítiques de màxim estalvi i de sostenibilitat ambiental. Per això s’han reutilitzat tots els materials i equipaments dels que la instal·lació disposava, adaptant embans, portes, vidrieres, … Així també es reutilitza i recicla tot el mobiliari  de les anteriors oficines.

Les noves oficines disposaran d’espais per tal que els socis i sòcies puguin tenir punts de trobada, de formació i accés a les noves tecnologies i que totes les persones que treballen en els serveis de Suara disposin d’espai per quan requereixin fer reunions i trobades.