Fundació Catalana de Cooperació està duent a terme durant aquest any 2010 el Programa d’Habilitats Directives. El programa el segueixen 18 persones, amb responsabilitat de direcció i alts comandaments d’empreses punteres del sector cooperatiu. Mitjançant una metodologia participativa es vol aconseguir donar resposta a les necessitats formatives detectades en la gestió econòmica i direcció de persones i desenvolupar aquelles competències professionals més destacades en els càrrecs directius.

La sessió que es va impartir el passat 26 d’abril, al nou edifici de la Llotja de Lleida, va comptar amb una conferència del Dr. Oriol Amat, Doctorat en Ciències Econòmiques per la UAB, Llicenciat en ADE, MBA per ESADE, Catedràtic d’Economia Financera i Comptabilitat de la UPF, Director del Màster en Direcció Financera i Comptable de l’IDEC (UPF).

La jornada també va comptar amb l’exposició de les experiències pràctiques en la direcció d’equips de: Josep. A. Gómez gerent de MUNS AGROINDUSTRIAL SL., Josep Ma Lloreda president de KH LLOREDA i Josep Ma Corbinos director general de LA FAGEDA.