Dilluns 7 de juny TV3 estrena la sèrie “Sota Terra”, protagonitzada pel palentòleg Eudald Carbonell i el periodista Fermí Fernàndez, i produïda per Batabat.

Arqueologia i entreteniment es retroben a les nits de TV3. Cada dilluns, a partir de les 22:15, Eudald Carbonell i Fermí Fernàndez  ens destapen els secrets que s’amaguen sota els nostres peus, a Sota  Terra.

Seran 13 recorreguts apassionants per la nostra història, en què un  equip de 6 arqueòlegs liderat per l’Eudald Carbonell,  tindrà  només 3 dies per excavar, investigar, discutir i desxifrar troballes arqueològiques reals. Sempre amb un objectiu: respondre’ns alguna pregunta o dubte històric.

Des dels primers homínids a l’Empúries romana o la revolució industrial, dels ibers d’Arbeca al primer croat de la història o les ferides obertes de la Guerra Civil, tot el passat que hem soterrat als nostres peus, quedarà al descobert.

Arxius associats:

Recull premsa Sota Terra [ 771,50 kb ]