El diumenge 16 de maig el president de Cooperativa Plana de Vic, Isidre Castanyer, va participar al debat que CNN+ oferirà entorn del reportatge ¿Sabemos lo que comemos?”, que es va emetre el divendres 14 de maig al programa REC de Cuatro.

El reportatge va analitzar com es produeixen aliments bàsics com són la carn de porc, la llet, els ous, el pa i els tomàquets.

Entre d’altres, al reportatge s’hi pot veure com es treballa en una de les explotacions ramaderes de porcs de Cooperativa Plana de Vic que aplica tota la normativa de benestar animal, mentre el president de de la cooperativa n’explica el procés de producció. També es visualitza el procés de producció de pinso de la fàbrica que la CPV té a Santa Eugènia de Berga.

Al debat de diumenge, moderat pel periodista Joan Sistiaga, hi van participa a més d’Isidre Castanyer, el xef Sergi Arola, el president de l’Agència de Seguretat Alimentària i Nutricional, Roberto Sabrido i l’autora del reportatge, la periodista Clara Sánchez-Castro.