L’Ajuntament de Girona ha adjudicat a Suara Cooperativa la gestió dels serveis d’atenció domiciliària de tota la ciutat. Això significa donar 58.800 hores d’atenció a prop de 300 usuaris, atesos per 54 professionals. El contracte va entrar en vigor el 21 d’abril de 2010 i té una durada de dos anys prorrogables a quatre.

El servei d’atenció domiciliària (SAD) té l’objectiu de donar atenció de caràcter integral i personalitzada a les persones i famílies amb dificultats per a la realització de les activitats bàsiques de la vida quotidiana, o per al seu desenvolupament personal i social, procurant-los atenció en el seu entorn habitual. És un servei prestat per professionals de l’atenció a domicili, amb titulació de treballadora familiar, auxiliar de geriatria, auxiliar d’ajuda a domicili o tècnic en atenció sociosanitària.

Actualment Suara Cooperativa gestiona els SAD dels districtes de Ciutat Vella i Sants-Montjuïc de Barcelona, El Prat de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Sant Joan Despí, Rubí, Terrassa i alguns clients privats. En total, incloent Girona, són 4.684 usuaris, 756 professionals, i quasi 800.000 hores d’atenció.