Els alumnes de 1r de batxillerat de l’Escola Sant Gervasi, Sílvia Sánchez i Oriol Morguí, juntament amb la professora de ciències Cristina Checa,  han assistit a la “CarboSchools spring school and open conference” que S’ha celebrat a la ciutat alemanya de Jena.

Entre els dies 10 i 16 d’abril, juntament amb joves d’altres països d’Europa, van exposar el treball que han estat elaborant durant dos anys a l’Escola  amb la col·laboració dels científics del Laboratori de Recerca del clima del Parc Científic de Barcelona i participaran en tallers i col·loquis que tenen com a eix comú el canvi climàtic.
El projecte CarboSchools és un projecte d’abast europeu en el qual diferents centres educatius col·laboren amb equips de científics en la recerca sobre el diòxid de carboni en l’aire i el canvi climàtic. En aquestes jornades, els joves científics, a part d’exposar els seus projectes, aprofiten també per intercanviar les experiències de les seves investigacions.