D’acord amb el nou pla estratègic de GRUPQUALITAT, adreçat bàsicament a la promoció d’habitatges assequibles, a principis de setembre s’iniciarà una nova promoció de 32 habitatges de protecció oficial al barri de Sants – Montjuïc de la ciutat de Barcelona.

Es va aprofitar l’estand que es tenia al Saló Low Cost per fer una petita menció a la nova promoció. Tot i que les adjudicacions hauran de seguir les normes i reglaments establerts per l’administració, l’expectació creada va ser gran i es va obrir una llista per posteriors informacions que va arribar a les 140 persones interessades en l’adquisició d’un habitatge a Barcelona.

La presència al 2n Saló Low Cost que es va celebrar a la Fira de Barcelona, va permetre copsar de primera mà l’incipient, però ja notable moviment d’operacions que s’estan registrant en els últims mesos. Pendents encara de concretar i materialitzar les operacions concertades, es van atendre més de 250 visites, podem valorar positivament l’assistència al Saló Low Cost, orientat a oferir al client, els millors preus i estocs de les promocions del mercat.