Una representació de diverses empreses de Grup Clade va visitar el passat 11 de març les instal·lacions del Centro de Innovación de Corporación Mondragón, al País Basc, amb l’objectiu d’intercanviar coneixements entorn del sistema d’innovació que apliquen en aquesta corporació.

El director general de Mondragón Centro de Promoción, Javier Valls, va donar la benvinguda als assistents, entre els quals hi havia representants d’Abacus Cooperativa, Cooperativa Plana de Vic, Grup Qualitat, IUCT, La Vola i Suara Cooperativa, així com el director general de Clade.

La jornada es va estructurar en dos blocs temàtics. Per una banda, a la sessió del matí es va exposar el sistema d’innovació i la guia del procés d’innovació que han desenvolupat a la Corporación Mondragón.

Per l’altra,a la sessió de la tarda, es va explicar el programa d’innovació que aplicava Eroski, empresa del grup, a la seva xarxa de distribució.

Tant l’equip de Clade com el de Mondragón van valorar molt positivament l’intercanvi d’experiències.

La sessió de treball es va organitzar arran de l’expectació que va aixecar la intervenció que el director general de Mondragón Centro de Promoción, Javier Valls, va fer a Barcelona durant la sessió de treball d’intercooperació del passat mes de desembre, on va introduir la sistemàtica i els mètodes de treball per gestionar la innovació.