Cooperativa Plana de Vic ha posat en marxa a les seves botigues d’alimentació un nou projecte centrat en oferir assessorament dietètic i nutricional i en facilitar que tots els usuaris puguin menjar bé, sa i equilibrat, estalviant temps en l’organització de les dietes.

Una dietista-nutricionista col.labora amb Plana de Vic en el desenvolupament del projecte, que inclou diverses accions:
Una graella de menús setmanals amb tots els àpats del dia de dilluns a diumenge, adaptada als productes de temporada de cada mes.
Tots els ingredients dels menús es poden trobar a les botigues Plana de Vic. Així, les persones que ho desitgin poden emportar-se en una sola compra tots els aliments necessari per menjar sa i equilibrat  durant una setmana.

-L’edició de díptics informatius sobre diferents aspectes relacionats amb l’alimentació, com per exemple: els beneficis nutricionals de la carn de vedella, els criteris a tenir en compte a l’hora de comprar les carns, etc. Periòdicament s’editaran aquestes informacions que es trobaran també a l’expositor que s’ha habilitat a les botigues.

-Organització d’activitats divulgatives per a menjar bé i sa: s’estan programant diverses accions divulgatives com xerrades a les escoles i seminaris de formació per als clients Plana de Vic.

-Inauguració de l’espai salut al web des d’on es poden descarregar les graelles de menús, receptes i articles d’actualitat sobre el món de l’alimentació i la nutrició.

-Assessorament nutricional on-line: es poden enviar consultes nutricionals des de l’espai salut del web de Plana de Vic, que la dietista respon en 48 hores.

Buscant la diferència
L’objectiu del nou projecte és refermar, una vegada més, el convenciment de Plana de Vic que una bona alimentació està directament relacionada amb una bona salut i s’emmarca dins la filosofia que han mostrat des dels inicis els establiments Plana de Vic amb la sel.lecció de productes de qualitat i artesans amb clars valors diferenciadors dels productes que es poden trobar a d’altres tipus d’establiments.
Per això, l’eslògan de la campanya del projecte dels menús engegat el febrer és: “Menja bé, menja sa”, que entronca amb el de l’anterior llançament de llet fresca pasteuritzada Plana de Vic, “Beu fresc, beu sa”.
L’assessorament nutricional se suma als valors diferenciadors que Cooperativa Plana de Vic ha buscat des de l’inici del projecte de les botigues Plana de Vic.