El passat dimarts 2 de març, el Director General de Grup Clade, Xavier López, va participar a la taula rodona “Necessita Catalunya un nou model d’administració pública?”, en el marc de la jornada que va tenir lloc a les instal.lacions d’ESADE per analitzar les opcions de canvi de l’administració pública en l’entorn actual de crisi.

A la taula rodona, moderada per Francisco Longo, també hi van participar Joaquim Boixareu, Conseller Delegat d’Irestal Group, Roser Fernández, Directora General de la Unió Catalana d’Hospitals, i Joan Majó, Conseller Delegat de La Seda i exministre d’indústria.

Durant la seva interevenció, el Director General de Clade va apostar per la cooperació público-privada com a mesura fonamental per optimitzar la gestió de l’administració privada al mateix temps d’enfortir el teixit empresarial. Xavier López va concloure que: “a les empreses hem de fer els deures, però a l’administració també tenint en compte que les dues esferes interaccionen permanentment i que resoldre’n l’una sense l’altra no ens portaria enlloc”.

La jornada, organitzada per l’Institut de Governança i Direcció Pública d’ESADE, es va tancar amb una taula rodona sobre “La construcció d’una direcció pública professional”.

Vídeo 1a part

Vídeo 2a part

Fotografies