Suara Cooperativa va protagonitzar una compareixença a la Comissió de Treball, Indústria, Comerç i Turisme del Parlament de Catalunya, el passat 17 de febrer.

La directora general de la cooperativa, Serrat Camps, va explicar amb deteniment als diputats i diputades el projecte empresarial de Suara, la seva història, els seus valors, el seu model d’empresa… Camps també va fer una reflexió sobre els principals reptes del sector dels serveis d’atenció a les persones i sobre el seu potencial com a motor econòmic i generador de llocs de treball. En aquest sentit, la directora general de Suara va subratllar la necessitat de regular el sector, d’establir un model i unes regles del joc clares que permetin desenvolupar el sector amb èxit.

Vegeu vídeo de la compareixença i preguntes dels grups parlamentaris: