La Cooperativa Plana de Vic ha tret al mercat l’envàs de dos litres de llet pasteuritzada, amb l’objectiu de donar resposta a la demanda d’alguns clients, que prefereixen un envàs més petit al de tres litres. Precisament, aquest format es va presentar a mitjan setembre, amb una acceptació molt bona per part dels clients, però amb la recomanació que alguns preferien un envàs de dos litres, ja que són famílies més reduïdes.

El nou envàs de dos litres -també s’ofereix en la capsa bag in box o en bosses soles, com la de tres litres-, té un nou disseny, amb el predomini del color blanc. També hi inclou les instruccions de funcionament de l’envàs,  ja que a tots hi ha una aixeta incorporada, a part de la informació de la qualitat nutritiva de la llet, de la granja de procedència i la data de caducitat, entre altres.

La llet Plana de Vic és pasteuritzada, un procés que manté la màxima qualitat, però que només es conserva sis dies com a màxim. Per això és recomanable que s’encarregui a les botigues, de manera que, amb una bona previsió, els clients podran gaudir de la llet durant tots els sis dies,  i alhora facilita la gestió a les botigues, perquè sempre n’hi ha als refrigeradors.

El consum de llet és força inferior al recomanat per l’OMS, que hauria de ser de tres racions de llet o de productes làctics al dia- El consum de lelt té un efecte molt positiu en les malalties cardiovasculars, alguns càncers, la diabetis adquirida i l’obesitat.

Més informació